Даниел Калуя ще е новият агент 007
Секция: Шоубизнес
20 Февруари 2018 13:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Даниел Калуя ще е новият агент 007

/КРОСС/ Прословутият агент 007 Джеймс Бонд се очаква да се развихри за пореден път на екран догодина, като в образа му зрителите за последен път ще видят британския актьор Даниел Крейг.

Въпросът кой ще бъде неговият наследник вълнува както публиката, така и букмейкърите. Сред настоящите им фаворити, след триумфа си на наградите БАФТА, се открои британският актьор от афроамерикански произход Даниел Калуя, пише в. "Дейли експрес".

Името на 28-годишния Калуя нашумя покрай хоръра "Бягай!" на режисьора Джордан Пийл. Ролята дори донесе на британеца номинация за Оскар за най-добър актьор.

На отминалата церемония за наградите БАФТА Даниел Калуя беше удостоен с приза "Изгряваща звезда". Отличието се присъжда на обещаващи млади таланти, които не е задължително да са дебютанти в киното, и е единственото, носителят на което се определя от публиката.

След като получи наградата, Калуя изпревари отдавнашните фаворити Ейдън Търнър и Идрис Елба като наследник на Даниел Крейг в образа на Джеймс Бонд.

"Даниел Калуя е стойностен актьор и наградата "Изгряваща звезда" на БАФТА е свидетелство за това. След триумфа му подкрепата му за следващия агент 007 от страна на зрителите и любителите на залози нарасна", казва Алек Апати от букмейкърска къща "Ладброукс".

Въпреки че е изпреварил Ейдън Търнър и Идрис Елба, Даниел Калуя остава зад изявените фаворити Джеймс Нортън, Том Харди и Джак Хюстън.