Мениджърските екипи на Кока-Кола и Джуниър Ачийвмънт в открит диалог със студенти за развитието на младите хора в България
Секция: ЛЮБОПИТНО
26 Февруари 2018 12:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мениджърските екипи на Кока-Кола и Джуниър Ачийвмънт в открит диалог със студенти за развитието на младите хора в България

/КРОСС/ Възможностите за развитие в България и намаляване на броя на икономически неактивните млади хора у нас са сред темите, които ще дискутират мениджърските екипи на Системата на Кока-Кола в България и Джуниър Ачийвмънт със студенти.

Събитието ще се състои на 6 март от 18 часа в първото споделено пространство за ученици и студенти JA StartUp Hambar в София тех парк, сграда „Бизнес инкубатор".

Във форума може да се включи всеки, след като се регистрира и изпрати въпросите, които го интересуват на: https://www.eventbrite.com/e/-ja-tickets-43018514535?aff=FBevent.

В открит диалог между борда на директорите на двете компании и студентите, ще бъдат обсъдени необходимите стъпки за развитие на успешна кариера в България и ще бъде представено продължението на кампанията „Дай старт на успеха".  

Инициативата стартира през 2017 г. и обхвана близо 650 ученици на възраст между 16 и  18 години от 7 български града (Гоце Делчев, Костенец, Лом, Самоков, Своге, София и Търговище), които преминаха през обучителните курсове за личностно развитие и бизнес умения. Целта на „Дай старт на успеха" е намаляване на броя на икономически неактивните млади хора у нас. В тази категория са всички онези, които не продължават образованието си, не търсят работа и дори не са регистрирани в бюрата по труда. Проучване на УНИЦЕФ за България показа, че 1/5 от младите хора у нас попадат в тази графа, което нарежда страната ни на първо място по този показател в ЕС.