Експерти по сигурността се събират в София за SECURITY EXPO 2018
Секция: ЛЮБОПИТНО
27 Февруари 2018 11:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Експерти по сигурността се събират в София за SECURITY EXPO 2018

/КРОСС/ От 7-и до 10 март в Интер Експо Център ще се проведе 25-ото издание на изложение SECURITY EXPO. Единственото по рода си събитие у нас в областта на сигурността за дома и бизнеса ще обедини професионалистите от всички аспекти на бранша, за да покаже най-новите тенденции и технологии.

Изложението се организира под патронажа на Министерството на вътрешните работи, съвместно oт Интер Експо Център и Българската търговско-промишлена палата.

В рамките на четири дни SECURITY EXPO ще представи 360-градусов обзор на секторите охрана, сигурност и безопасност. По време на изложението специалистите могат да разгледат и да се запознаят с последните новости в пожароизвестяване, пожарогасене, видеонаблюдение, CLOUD инженерство: IP и мрежи, IT и комуникации, контрол на достъп, биометрия, оборудване на "интелигентни сгради", специализирани автомобили и техника.
Тазгодишното издание на професионалния форум ще бъде съпътствано и от специална програма, която ще разгледа темите за „Ефективната борба с наводненията" и „Химическа защита" според европейските норми и правила, както и неприкосновеността извън сигурността в контектста на новата правна рамка, която създава Общият регламент за защита на личните данни. В поредица от презентации участниците в изложението ще представят иновативните си предложения за създаването на една по-сигурна среда.

За поредна година SECURITY EXPO ще се проведе паралелно с форума за енергоефективно, екологично и функционално строителство Българска строителна седмица.