Ангелкова се срещна с куп холивудски звезди на червения килим
Секция: ЛЮБОПИТНО
04 Март 2018 16:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ангелкова се срещна с куп холивудски звезди на червения килим

/КРОСС/ Министърът на туризма Николина Ангелкова се похвали със снимки с куп холивудски звезди. Тя е в САЩ и ще присъства на церемонията за връчването на наградите „Оскар", като междувременно се срещна с актьори като Майкъл Дъглас, Леонардо ди Каприо, Самюъл Джексън, Салма Хайек и Дженифър Анистън, както и с великите режисьори Стивън Спилбърг и Оливър Стоун.

„На култовото за Холивуд събитие "Нощта преди Оскарите" се видях с невероятния Michael Douglas и с Gal Gadot - звездата от "Бързи и яростни" и " Жената чудо". Срещнах се и с Chadwick Boseman, който прави невероятна роля в "Черната пантера". Разговарях също с номинирания за "Оскар" Samuel L. Jackson и с легендарния Стивън Спилбърг.

За мен е огромно удоволствие да присъствам за втора поредна година в лично качество на церемонията по връчване на Оскарите. Преди официалното събитие на червения килим имах възможността да разговарям с Ейдриън Броуди, Salma Hayek Pinault, Oliver Stone, Leonardo DiCaprio, Jenifer Aniston и Matthew McConaughey които много харесват България", написа Николина Ангелкова в социалните мрежи.