Оневиниха Джим Кери за смъртта на бившата
Секция: Шоубизнес
05 Март 2018 16:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Оневиниха Джим Кери за смъртта на бившата

/КРОСС/ Джим Кери е невинен за смъртта на бившата си приятелка Катриона Уайт. Това реши съдът в Лос Анджелис, като отмени насрочената дата за делото му. Комикът беше обвинен, че е подтикнал бившата си муза към самоубийство, като не само й дал достъп до лекарствата, с която тя сложи край на живота си през 2015 г., но и я заразил с три вида венерически болести.

Делото, което трябваше да се проведе следващия месец, бе заведено от майката и бившия съпруг на Уайт. То обаче няма да се проведе, като новите открития около случая, все още се пазят в тайна. „Мога да потвърдя единствено, че Джим не е повече обвиняем по делото за смъртта на Катриона", обясни говорителят на звездата от „Маската", пише "Монитор".

Миналата есен Кери също заведе дело срещу роднините на бившата си приятелка. В документите, подадени от Кери в съда, става ясно, че актьорът смята обвиненията срещу себе си като опит за изнудване. Адвокатът му Реймънд Баучър поясни, че самата Катриона също си е служила с подобни трикове години преди да отнеме живота си. През 2013 г. ирландката притискала Кери за брак, като единствената причина за това било желанието й да легализира адреса си в САЩ.

Скоро, след като актьорът отказал и двамата се разделили Уайт се венчала в Лас Вегас за съпруга си Марк Бъртън. Според Баучър, гримьорката платила на мъжа 30 хиляди долара за заветното „да", а дори след сватбата им той продължил да поддържа интимен контакт с нейна приятелка.