wAFF пристига в YALTA CLUB за петъчно парти
Секция: Шоубизнес
06 Март 2018 12:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
wAFF пристига в YALTA CLUB за петъчно парти

/КРОСС/ В събота е второто издание издание на NO ORDERS
През втората седмица на месец март YALTA CLUB ще ни срещне с още атрактивни имена от световната сцена. В петъчната вечер, на 9 март, wAFF - един от най-ангажираните и търсени клубни артисти в последно време, ще осигури голяма доза качествена музика в своя специален удължен сет в Room 1.

Оригиналният му почерк нямаше как да остане незабелязан от най-големите в бранша, което съвсем естествено го превърна в част от влиятелното семейство на Hot Creations/ Paradise и резидент в DC-10 заедно с Jamie Jones.

Сингълът Vibrationz, издаден от лейбъла на Adam Beyer, както и Freaks, издаден от лейбъла на Sven Vath, са само някои от хитовите тракове на wAFF. Сетът му ще е дълъг и вълнуващ, а откриващия сет ще е поверен във вещите ръце на RUNO.

Събота, 10 март, ще отбележи второто за годината NO ORDERS парти в клуба. Oсвен дийп и тек хаус звученето с грууви елементи и разтърсващи вокали, поднесено ни от DIASS, ще можем да чуем и хипнотизиращия сет на Luca Musto, с неговите грууви битове, разкриващи страстта му към слоу хауса със соул, джаз и блус елементи.

Пътят на wAFF започва от Северен Йоркшир, като единствената му връзка с глобалния нощен живот е невъобразимото му влечение към музиката, а успехът му се дължи на много часове слушане, изследване и изпробване.

След като прекарва три сезона на партита в Ибиза, открива своя собствен вкус и стил, който е оценен от най-големите като Sven Vath, Adam Beyer, Loco Dice, Joseph Capriati, Marco Carola и много други. Колаборациите му го свързват с Masters At Work, Eats Everything, Cuartero and Argy, а ремиксите му на Groove Armada (Final Shakedown), Fur Coat ( There's No Time), Hot Since 82 (Plane and Trains) и други са истински сензации.

Като бивш танцьор и актьор, за него себеизявата и търсенето на начини за изразяване идват съвсем естествено. Перфекционизмът му обаче е пословичен и го води към върха, тъй като wAFF никога не издава нещо, преди да е убеден, че то е наистина качествено и по някакъв начин новаторско. В ранните си години се вдъхновява от Marco Carola, Tania Volcano, Loco Dice и Luciano, а срещата му в Ибиза с Richy Ahmed завърта колелото на неговия успех, като го отвежда при Hot Creations А&R.

Доказано и от лейбълите, с които работи в хаус и техно сферата, няма съмнение, че музиката му е емоционална и дълбока. Ben Clock, Marcel Fengler, Fred P, Marcel Dettman & Oliver Deutchmann са сред вдъхновяващите за него майстори на комбинирането на по-груби бийтове и дълбоки нежни мелодии. Той е различен, успешен и незабравим, ще го чуем на 9-и март в YALTA CLUB.

За 9 март, YALTA CLUB отново предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на info@yaltaclub.com.

Билети за уикенда могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20 лв за 9 март и 10 март.
Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.