Със спецакция задържаха 12 души за различни престъпления в Бургас
Секция: БЪЛГАРИЯ
10 Март 2018 15:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Със спецакция задържаха 12 души за различни престъпления в Бургас

/КРОСС/ 12 криминално проявени мъже на възраст между 18 и 63 години, живеещи в бургаския квартал "Горно Езерово", са задържани със съдействието на "Специализираните полицейски сили" към ОДМВР - Бургас, при проведената специализирана полицейска операция за противодействие на имуществени престъпления, зачестили нарушения на обществения ред и за установяване на обявени за издирване лица.

Част от мъжете са извършители на различни престъпления, сред които кражби и причиняване на лека телесна повреда, за които са образувани 11 преписки. Съставени са четири акта за нарушения на Закона за българските документи за самоличност и 13 протоколи за полицейско предупреждение във връзка с образуваните преписки. Установени са двама мъже, обявени за местно и общодържавно издирване.

Проверени са общо 15 адреса в кв. "Горно Езерово", като са задържани криминално проявените: 63-годишния Б.К., 20-годишния Р.Р., 18-годишния Б.Д., 27-годишния К.Ш., 38-годишния Й.А., 18-годишния З.С., 20-годишния А.И., 33-годишния Е.Б., 28-годишния М.К., 24-годишния Р.Т., 21-годишния М.С. и 22-годишния И.Р.