Украинката Nastia гостува на YALTA CLUB в петък
Секция: ЛЮБОПИТНО
12 Март 2018 11:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Украинката Nastia гостува на YALTA CLUB в петък

/КРОСС/ YALTA CLUB продължава клубния месец с интересна програма, включваща безпогрешната украинка Nastia на 16 март в Room 2. В събота (17 март) клуба ще отвори врати за French Kiss Party, организирано от Huge.bg. Събитието кани френския DJ Karl Kany, заедно с DJ Kaloo в Room 1 на YALTA CLUB.

На 16 март, клубът посреща Nastia, която за последно видяхме през 2017, отново в YALTA CLUB за едно от незабравимите партита на Ballantines.

DJ, промоутър, собственик на лейбъл и продуцент, украинката Nastia е една от най-успешните артисти през последните години. Родена в малък град в Украйна, тя прoправя свой собствен път към успеха и широкото признание на публиката, без никакви музикално образование.

Музикалната и кариера започва с радио шоу по най-известната станция за денс музика в Украйна - Kiss FM. По същото време става и резидент на легендарния фестивал Kazantip, с който е ангажирана до 2011г. Тази резиденция я превръща в един от познатите артисти в страната и, което и помага за следващата и култова резиденция, а именно в московския клуб ARMA17, която държи и до днес. През 2010г. основава бранда Propaganda за радио шоуто си, а през 2013г. създава и лейбъл със същото име. 5 години по късно, той издава разнообразни и надеждни продукции от любимите артисти на Nastia, които открива по време на мнойобройните си пътувания. Propaganda е и домакин на партита в Европа, изграждайки солидна репутация на Nastia като промоутър. Украинката дори има свой собствен фестивал в Киев, наречен Strichka, който продължава 24 часа без прекъсване и кани гости като Jus-Ed, Helena Hauff, DJ Bone и други. Извън нейните партита, графикът на Nastia е натоварен с гостувания на клубове като Panorama Bar (Берлин), WOMB (Токио),Cocoon (Ибиза) и Fabric (Лондон), където пуска рамо до рамо с артисти като Ricardo Villalobos и Richie Hawtin.

На 17 март е второто парти от поредицата нощни събития на HUGE. Темата на партито е French Kiss, а специален гост DJ зад пулта на YALTA CLUB ще бъде французинът Karl Kay. Неговата музика е еклектичен микс от трибални мотиви и вокален хаус с примеси на техно - все звуци, които ще ви заредят с достатъчно енергия за много целувки през цялата нощ. За себе си казва, че обожава австралийската звезда Кайли Миноуг, защото е секси, но изтънчена. А перфектната си фигура поддържа с тренировки във фитнеса пет дни седмично. В това може да се убедите сами на партито. За доброто настроение ще се погрижат и go-go танцьорите начело с Pau Sanz, който идва директно от Мадрид, за да придаде малко испански послевкус на френската вечер.

За 16 март, YALTA CLUB отново предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на info@yaltaclub.com.

Билети за уикенда могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20 лв за 16 март и 17 март.
Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.