Общинската организация на БСП в Силистра стартира подписката срещу сделката с ЧЕЗ
Секция: БЪЛГАРИЯ
12 Март 2018 19:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Общинската организация на БСП в Силистра стартира подписката срещу сделката с ЧЕЗ

/КРОСС/ Общинската организация на БСП в Силистра стартира подписката срещу сделката с ЧЕЗ. „Средствата, с които „Инерком" иска да купи ЧЕЗ, трябва да бъдат проверени. Искаме да знаем- тази сделка защитава ли интереса на българската държава и българските граждани?

Отговорът е ясен - народът вече е на улицата и иска оставка на кабинета Борисов". Това заяви членът на ИБ на БСП Вяра Емилова в Силистра.

„Съмнителното финансиране, лъжите на министър председателя, неяснотите около сделката и вероятността Гинка Върбакова да е подставено лица, принуждава хората да изразят мнението си чрез подписката. Много от тях даже коментират, че доверието в правителството е разколебано заради несвързаните действия на премиера.

В Силистра пряко не сме засегнати от ЕРП-то, но безобразията в България правят лошо впечатление у хората" - каза пред гражданите Областният председател на БСП - Силистра Георги Кирилов.

От началото на деня над 300 силистренци казаха НЕ! на сделката с ЧЕЗ. Тази седмица подписи ще се събират във всички общини на Силистренска област.

Всеки, който е против сделката, може да подкрепи подписката в клуба на БСП на ул. Любен Каравелов 1 в града, като от следващите дни пунктове ще бъдат изнесени и на ДАП и Градския пазар в Силистра.