БСП започна подписка в северозападна България срещу сделката с ЧЕЗ
Секция: БЪЛГАРИЯ
13 Март 2018 14:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 БСП започна подписка в северозападна България срещу сделката с ЧЕЗ

/КРОСС/ И в община Луковит стартира подписка срещу сделката с ЧЕЗ
Народният представител от ПГ на "БСП за България" Милко Недялков даде старт на подписката "Национална гражданска инициатива държавата да отмени сделката ЧЕЗ България" на среща с граждани, членове и симпатизанти от община Луковит.

Срещата с депутата се проведе в новооткрития клуб на БСП - гр. Луковит. Основните теми бяха свързани с политиката и действията на БСП за защита на гражданите от дейността на монополите, доходите, социалните права и защита на възрастните, хората с намалена работоспособност и хора в неравностойно положение. Гражданите изразиха мнение и недоволство по проблеми, не само с национална, а и с местна значимост, като - липсата на достъпна услуга „Личен асистент" за нуждаещи се семейства, двойното увеличение на такса „Битови отпадъци" в община Луковит, лошата инфраструктура и неасфалтирани улици в града и селата от общината.

Врачанлии започнаха подписка срещу сделката с ЧЕЗ
Започва подписката срещу сделката за ЧЕЗ във Враца. Подписи се събират пред офиса на БСП, пред Пълномощничеството в ЖК "Дъбника" и пред "Бялата къща" в ЖК "Младост". "Да спрем рушенето на държавността от управляващите от ГЕРБ", призоваха врачани.

И Монтана стартира подписка срещу сделката с ЧЕЗ
Десетки граждани се събраха пред общинската организация на БСП в Монтана, за да се включат в подписката за отмяна сделката за продажбата на ЧЕЗ. Инициативата на левицата предизвика голям интерес и само за няколко минути се събраха над 100 подписа.

В подписката се включиха народният представител от Парламентарната група на „БСП за България" д-р Илиян Тимчев и лидерът на БСП - Монтана Камелия Трифонова.

Иван Ибришимов от БСП стартира подписката в Дупница срещу сделката с ЧЕЗ

Народният представител Иван Ибришимов, Областният председател Станислав Павлов и областният координатор Ивайло Петров дадоха старт на подписката срещу криминалната сделка на ЧЕЗ в Дупница. На свое заседание решение да се подкрепи инициативата взеха и ОбС на БСП Дупница.