Регистрациите за Каменица Фен Купа 2018 са отворени
Секция: СПОРТ
16 Март 2018 13:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Регистрациите за Каменица Фен Купа 2018 са отворени

/КРОСС/ Отборите от цяла България могат да заявят своето участие на сайта на турнира www.fancup.kamenitza.bg

Най-големият и вълнуващ футболен турнир за непрофесионалисти в България Каменица Фен Купа се завръща за 16-та поредна година, за да събере любителите на футбола от цялата страна за едно незабравимо футболно лято. Регистрациите за участие вече са отворени и едновременно достъпни за отборите от всички краища на България. По традиция, всички регистрирали се отбори ще се изправят един срещу друг първо в квалификационни кръгове за съответните им области, а след това и в регионални полуфинали. Тази година област Стара Загора ще бъде домакин на пилотния регионален полуфинал от националното турне на Фен Купа 2018.

И през 2018 г. регионалните полуфинали ще бъдат общо 10 и ще съберат най-добрите отбори от всички 28 областни центъра на страната. Информация за периоди на провеждане на квалификационните и полуфиналните кръгове можете да намерите на сайта на турнира. Капитаните на всеки отбор могат да регистрират своите тимове на сайта на турнира www.fancup.kamenitza.bg, а тези, които ще участват за поредна година, могат директно да презапишат целия отбор.

Предстои поредното вълнуващо футболно лято и Каменица Фен Купа кани на терен всички почитатели на футбола и страхотните приятелски емоции. Очаквайте скоро повече информация за турнира.

Снимки и още актуална информация за най-големия и вълнуващ футболен турнир за любители в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup и на официалната страница на турнира http://fancup.kamenitza.bg.