Драматично- кукленият театър в Плевен представя 4 спектакъла в продължение на 14 часа
Секция: КУЛТУРА
17 Март 2018 11:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Драматично- кукленият театър в Плевен представя 4 спектакъла в продължение на 14 часа

/КРОСС/ В Плевен за първи път проектът „Театър в събота" се реализира в продължение на 14 часа. Драматично- кукленият театър „Иван Радоев" отваря врати за малките зрители и родителите им с постановки от 10 до 22 часа.
Идеята е драматично-кукленият театър "Иван Радоев" да предложи театрален съботен празник за малките зрители и техните родители, обясни директорът Васил Василев: 

"За първи път ще зарадваме зрителите в Плевен с четири спектакъла. Сутринта от 10.00 часа започваме за най-малките наши зрители "Бременските музиканти" с режисьор Александър Качов, и в 11.00 часа "Феята разказва" на режисьора Милена Мавродинова - един интерактивен спектакъл.

Зрителите могат да очакват още за представленията от 19.00 часа и от 22.00 часа нашият спектакъл "Вишнева градина", който ни донесе и две номинации за "Икар" - дебют на Антъни Пенев и номинация за поддържаща женска роля на Надя Дердерян.

За първи път спектакъл от 22.00 часа - "Пощенска кутия за приказки". Предстои ни една много вълнуваща театрална събота".