Германският вестник "Билд" поздрави Путин за победата му два дни по-рано
Секция: ЛЮБОПИТНО
18 Март 2018 13:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Германският вестник "Билд" поздрави Путин за победата му два дни по-рано

/КРОСС/ Най-голямото немско издание избра странен начин за написване на статия за изборите в Русия. Заглавието на материала, публикувано в мрежата на 16 март в 11:00 ч., Казва: "Билд поздравява Путин за победата му" (Bild gratuliert Putin zu seinem Sieg). И това очевидно не е грешка, а  някаква самостоятелна дейност - на странен текст, които привлече вниманието на блогърите вчера, 17 март, съобщава"Комсомолская правда" .

Вярно е, че съдържанието на бележките не съответства на дадената тема: По-долу е само един обикновен лист с информация под формата на кратки въпроси и отговори - кой са съперниците, какво включва кампания, какво показва, социология и т.н.

Очевидно това е толкова специфичен тевтонски хумор. Което изглежда особено двусмислено на фона на постоянни обвинения от Запада, сякаш Кремъл "се намесва в изборите" в Америка, Германия и други страни.

И можем само да гадаем какво щеше да направи колективен отдел на държавната, ако, например, най-големият руския вестник "Комсомолская правда" поздрави с победата  Доналд Тръмп, в деня преди резултатите от изборите в САЩ-2016.