Британецът Moodymanc пристига за първи път в България по покана на YALTA CLUB
Секция: ЛЮБОПИТНО
19 Март 2018 11:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Британецът Moodymanc пристига за първи път в България по покана на YALTA CLUB

/КРОСС/ След последния уикенд с очарователната украинка Nastia, YALTA CLUB продължава програмата за месеца с две интересни партита на 23 и 24 март. В петък, зад пулта на Room 2 ще застане Moodymanc - влиятелен и уважаван артист от Манчестър, който българската публика ще види за първи път. Той ще представи удължен сет, а вечерта ще открие Liubo Ursiny. В съботната нощ, отново в Room 2 ще чуем двамата българи, които направиха няколко запомнящи се партита през последните месеци в клуба , а именно Soulful Traveller and George Quest от Soul Fiction.

На 23 март (петък) Room 2 ще отвори врати за Danny Ward, по-познат на публиката като Moodymanc. Той се занимава с музика през целия си съзнателен живот и затова, днес е един от най-уважаваните артисти на световната хаус сцена. Британеца продуцира музика самостоятелно от 90-те години, когато е по-известен под името Dubble D и издава предимно за лейбъла 2020Vision. Той е и съосновател на групата 2020 Soundsystem, заедно с Ralph Lawson и Silver City. Негови хитови парчета са класики като Joy и Black Paint, издадени от лейбъли като Tsuba, Exploited, Dessous, Crosstown Rebels и Local Talk. Един от последните му проекти Balaphonic е подкрепен от Detroit Swindle, Jimpster и други, а Well Cut Jazz Workshop предизвика голямо вълнение, благодарение на колаборацията с някои от водещите имена на съвременния джаз. Историята на Danny като джаз музикант с международна репутация, колекционер и ценител на записи му дава предимство като DJ.

Независимо дали пуска танцували парчета или музика за интимна обстановка, той предлага разнообразна и динамична селекция от музика, която винаги стига до публиката.
На 24 март (събота) ще посрещнем Soul Fiction за още една разходка из дебрите на soulful, deep, afro-tech и afro-deep теченията. Слоганът им "глобални хаус ритми" говори сам по себе си - пленяващи дълбоки бас линии, украсени със семпли, инструменти и вокали от цял свят. За да бъде пълна пъстротата на музикалната палитра, в събота, заедно със Soulful Traveller & George Quest ще се включи и LUBK (Любо Енев) със своите виртуозни импровизации на перкусии. Той е добре познат перкусионист и барабанист не само в родните ъндъргранд среди. По време престоя си в Лондон преди години е имал възможнстта да свири заедно с редица утвърдени артисти като Terry Francis и Sonique в множество емблематични лондонски клубове.

За 23 март, YALTA CLUB отново предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на info@yaltaclub.com.

Билети за уикенда могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20 лв за 23 март и 10 лв. за 24 март.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.