Водещи световни компании се събират на MachTech & InnoTech 2018
Секция: БЪЛГАРИЯ
19 Март 2018 13:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Водещи световни компании се събират на MachTech & InnoTech 2018

/КРОСС/ Над 150 водещи световни компании ще представят най-новото от света на технологиите от 26-и до 29-и март в Интер Експо Център

От 26-и до 29-и март в Интер Експо Център ще се проведе единственото специализирано изложение в България за машини и технологии за металообработка - MachTech & InnoTech 2018. На площ от над 7500 кв.м в 3 зали ще бъдат представени 150 водещи световни компании от сектора. Тазгодишното издание на изложението отчита силно международно участие и устойчив ръст от 40%. Така освен изложители от България, ще видим и едни от най-големите производители на машини и инструментална екипировка от Полша, Унгария, Румъния, Турция, Швеция, Италия и Китай.

В рамките на няколко дни събитието MachTech & InnoTech ще се превърне в събирателен център на най-големите производители и специалисти в сферата на машиностроенето и технологиите за металообработка. В изложбените зали ще бъдат представени последните новости във всички сектори на индустрията. Така MachTech 2018 ще предложи на посетителите богат набор от металорежещи и металообработващи машини, през лазерни технологии, до хидравлични и пневматични устройства и аксесоари, както и машини за рециклиране и опазване на околната среда. InnoTech пък ще запознае професионалната общност с новостите в 3D принтирането, електрониката и роботиката, системите за индустриална автоматизация, индустриални мрежи и софтуер, и други.

Освен богата изложбена част, MachTech & InnoTech ще представи и впечатляваща съпътстваща програма, включваща редица презентации с чуждестранни гост- лектори. На 27-и март ще се проведе и Форумът за индустриално 3D принтиране, за да разгърне пред специалистите в областта всички възможности, които тази технология предлага. На следващия ден, 28-и март, ще се състоят двустранни бизнес срещи, които са насочени към компании, занимаващи се с производство и търговия на металорежещи и металообработващи машини, инструментално оборудване и метрология, автоматизация, CAD/CAM/CIM системи, 3D принтиране и индустриален софтуер.

Допълнителна информация за изложението можете да откриете на: http://machtech.bg

Паралелно с MachTech & InnoTech от 27-ми до 29-и март ще се проведе и единственото изложение във водния сектор у нас - Вода София.