Путин е Чък Норис в политиката, заяви Соломон Паси
Секция: Коментари
20 Март 2018 08:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Путин е Чък Норис в политиката, заяви Соломон Паси

/КРОСС/ За да разберем какво става в Москва най-добре да се върнем в дългата телеграма на Джордж Кенан от 1946 година - той изпраща телеграма от 8 хиляди думи - най дългата телеграма по дипломатичските канали, в които той обяснява защо Запада няма да разбере Русия. Това заяви Соломон Паси в сутрешния блок на Нова тв.

"Докато Западът изграе на футбол, Русия играе и на футбол, и баскетбол и на хокей", перефразира той. "Ако разберем това, ще разберем и защо има такава поляризация между Запада и Русия", заяви Паси.

"Путин през годините демонстрира бойни изкуства, лов и риболов. Владимир Путин е Чък Норис на политическата сцена и се справя изключително добре. Той избира неслучайно 18 март за дата на изборите - датата на анексирането на Крим", посочи още Паси.

"Не мога да твърдя, че Путин е наредил на бъде убит Скрипал", коментира той, но посочи, че този, който има интерес от това убийство, е именно Путин.

Той коментира отношенията с Турция, на фона на изборите в Русия. По думите му Турция има много ясна представа как иска да преговаря със Запада.