Sylvie Vartan даде начало на турнето си с впечатляващ концерт в Париж
Секция: КУЛТУРА
20 Март 2018 11:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Sylvie Vartan даде начало на турнето си с впечатляващ концерт в Париж

/КРОСС/ Първият концерт от турнето „Forever Sylvie" се проведе преди броени дни в емблематичната зала Le Grand Rex в Париж

На 16 март Sylvie Vartan даде начало на последното за кариерата ѝ турне - Forever Sylvie. Концертът се проведе в препълнената зала Le Grand Rex в Париж, а емоцията и аплодисментите не стихнаха дори след последния бис на иконичната френска изпълнителка. Следващата спирка на Sylvie е скъпата на сърцето ѝ България. Тя ще се срещне с българската публика в два специални концерта- първият във Варна на 19 април в Двореца на културата и спорта, а вторият на 21 април в София в зала 1 на НДК. Турнето ще продължи с Русия, Япония, Белгия и Италия.

„България, очаквам с огромно нетърпение тази наша среща! Искрено съм щастлива, че се връщам. За мен винаги е удоволствие. Очакват ни два незабравими концерта, в които ще върнем спомените си за отминалите дни. Ще споделя с вас песни от всички мои албуми досега, както и най-новите ми произведения. Очаквам ви!", споделя Sylvie Vartan само месец преди концертите ѝ в България.

Forever Sylvie e турнето, с което най-известната световна звезда от български произход ще се срещне със своите фенове за последно. Концертите ще включват и специална част, посветена на първата любов на Sylvie - Johnny Hallyday. Очаква се продукцията да е най-мащабната и впечатляваща до момента.

Билетите са в продажба в бензиностанциите OMV, мрежата на Eventim и Ticketportal, билетен център НДК и на касата на ДКС Варна на цени от 50 до 120 лева.