Porsche Design и Huawei създадоха нов стандарт в мобилния лукс
Секция: Технологии
27 Март 2018 20:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Porsche Design и Huawei създадоха нов стандарт в мобилния лукс

/КРОСС/ Новият PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS пренася потребителите в бъдещето на мобилната технология в лицето на смартфон със зашеметяващ дизайн и функционалност

Porsche Design и Huawei представиха изключително усъвършенстван и мощен смартфон. PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS, в изложбената зала „Grand Palais" в Париж. Бъдещето на технологиите е тук чрез функции като първия в света двоен сензор за пръстов отпечатък с интегриран в дисплея скенер, първият в света процесор с изкуствен интелект1 и тройна Leica камера с рекордна резолюция от 40 мегапиксела. Новият смартфон обещава да надмине нуждите дори на най-взискателния потребител.

Съчетавайки емблематичния стил на Porsche Design с иновативната технология и изработка на Huawei, PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS налага нов стандарт в категорията на луксозните мобилни устройства. Смартфонът притежава уникален и функционален дизайн с 6-инчов 2K извит OLED екран и чудесен симетричен външен вид, с минималистичен подход и стилно извито тяло от 3D закалено стъкло, което е препратка към силуета на легендарния спортен автомобил Porsche 911. Наличен в световен мащаб в черно - неподвластния на времето цвят, който позволява невидимо сливане на корпуса и екрана, той отразява линията на изчистено съвършенство, на която се е посветила марката Porsche Design.

PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS е създаден с изключителна точност, което означава, че всеки компонент е включен с определена причина и се намира точно къде трябва да бъде, за да се гарантира, че потребителят получава най-доброто възможно преживяване по отношение на силата и естетиката. Високата производителност личи и при избора на име за смартфона: в света на Porsche моторспорт терминът "RS" се използва за изключителни състезателни резултати.
Ползите и характеристиките на PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS включват:

• Първият в света двоен скенер за пръстови отпечатъци, който позволява на потребителите да активират и отключат устройството само като прокарат пръста си над дисплея. Това е възможно, благодарение на вградения в екрана сензор за пръстови отпечатъци. Задръжте курсора на мишката, за да активира устройството, докоснете, за да го отключите.
• Печелившата комбинация от тройна Leica камера с 40-мегапикселов RGB сензор и интелигентна, базирана на изкуствен интелект фотография с технологията Master AI. Tази комбинация от 5-кратно хибридно приближение и първото на пазара стабилизиране на изображението с изкуствен интелект гарантират, че любителите на фотографията могат да заснемат най-добрите и ясни кадри в почти всяка ситуация
• PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS е първият телефон на Huawei, който позволява бързо безжично зареждане. Това улеснява поддържането на телефона в готовност за работа, а благодарение на дълготрайната му батерия, потребителите ще имат достатъчен заряд дори и през най-натоварените дни.
• "Интелигентният" смартфон работи на база на мощен процесор с изкуствен интелект, който оптимизира разпределението на ресурсите и работата на телефона според начина, по който обичайно го използвате, като за целта непрекъснато се учи да разбира и прогнозира потребителските потребности.
• 256GB вътрешна памет3 дават сигурност дори на потребителите, които са постоянно в движение и непрестанно използват своя телефон.
• Двойни SLS (super linear system) високоговорители с DOLBY ATMOS гарантират най-завладяващия обкръжаващ звук и забавление в движение, само със смартфон.
• Устойчив на пръски, вода и прах - няма нужда да се притеснявате за повреда на устройството в дъжд или при случайно изпускане във вода

Всеки PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS идва с красив аксесоар - кожен дизайнерски кейс, който отговаря на начина на живот на взискателната целева група. Кейсовете ще се предлагат в различни цветове и кожи, включително черно или червено.

Ричард Ю, главен изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group, споделя: "PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS е перфектната комбинация от най-иновативната смартфон технология и луксозен дизайн. Внедряваме най-модерните технологии в устройството, в което хората ще се влюбят - от иновативния пръстов отпечатък на екрана до системата на Leica с тройна камера - предоставяйки на потребителите безпрецедентно изживяване."

Ян Бекер, изпълнителен директор на Porsche Design Group, допълва: "Както Porsche Design, така и Huawei се стремят да създават продукти, които се отличават с прецизност и съвършенство, интелигентна функционалност и изключително усъвършенстван дизайн. Нашата цел беше да създадем отлично устройство, което да върви една крачка напред. Вярваме, че постигнахме тази цел, водейки партньорството си на следващото ниво. "

Huawei и Porsche Design работят в екип за разработването на смартфон, който обединява ДНК-то на две глобални марки, богатият им опит в дизайна, технологиите, водеща в индустрията експертиза и изключителни резултати. Чрез използването на цвят в тялото на устройството, софтуерни теми и аксесоари, акцентът върху новия телефон е в изключителното естетическо и пуристко, минималистично усещане за Porche.