ЕНЕРГО-ПРО представи възможности за развитие на бъдещи енергетици на форум „ЗаЕдно в бъдещето“
Секция: БЪЛГАРИЯ
29 Март 2018 15:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЕНЕРГО-ПРО представи възможности за развитие на бъдещи енергетици на форум „ЗаЕдно в бъдещето“

/КРОСС/ ЕНЕРГО-ПРО представи възможности за развитие в сферата на енергетиката на ученици и студенти по време на кариерния форум „ЗаЕдно в бъдещето" с организатори Технически университет във Варна, Община Варна и Регионално управление на образованието - Варна. Форумът се проведе на 29.03.2018 г. във фоайето на Електротехническия факултет на Университета в рамките на третото Национално средношколско състезание „Енергетиката и ние" с участието на над 100 ученици от цялата страна.

Кариерният форум има за цел да осъществи обмен на информация и идеи между ученици, студенти, преподаватели и работодатели в енергийната сфера. На презентационния щанд на ЕНЕРГО-ПРО специалисти в областта на човешките ресурси активно консултираха учащите относно стажантските програми на компанията, свободните работни места и начините за обучение и практика. Представителите на ЕНЕРГО-ПРО предоставиха и е-майл адрес за комуникация careеrs@energo-pro.bg , на който бъдещите инженери и електротехници да отправят своите въпроси.

С участието си в кариерния форум ЕНЕРГО-ПРО заявява своята позиция на работодател, който се стреми да подкрепя младите хора в началото на тяхното кариерно развитие. В партньорство с институциите и учебните заведения в Североизточна България, компанията улеснява бъдещите специалисти както в придобиването на компетенции и практически умения, така и в затвърждаването на ключови за професията знания, важни за изграждането им като професионалисти.