Трагедия! Извадиха труп на 24-годишен от кладенец в Търговищко
Секция: БЪЛГАРИЯ
30 Март 2018 17:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Трагедия! Извадиха труп на 24-годишен от кладенец в Търговищко

/КРОСС/ Трупът на 24-годишен младеж, изчезнал още на 3 март, е изваден от кладенец в кв. Еревиш на град Антоново, съобщава „NGRNEWS". На тялото на младия мъж се натъкнал овчар, който прибирал овцете към 17,30-18 часа в четвъртък. Минавайки край общия кладенец, откъдето вадел вода да пои и добитъка, видял съкварталеца си, изплувал на повърхността.

В кладенеца имало 8-10 метра вода, уточниха криминалисти. Аутопсията, която била направена в петък в болницата в Търговище, показала, че няма данни за насилие и на този етап се смята, че младежът се е самоубил. Той изчезнал от дома си още на 3 март.

Преди това говорел на баща си, че ще ходи да си търси работа. Когато не се върнал у дома, родителят решил, че синът му е заминал без да му се обади. Предположил, че може да е отпътувал при кака си, която била в Холандия.

Момчето обаче говорело и друго. Казвало, че ще „ходи при майка си", която била починала преди години. Дали несретата го е тикнала към ръба на кладенеца, или има друга причина, ще установява досъдебното производство.