Стефан Данаилов: Народната любов доказва, че съм имал един достоен живот
Секция: КУЛТУРА
31 Март 2018 11:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Стефан Данаилов: Народната любов доказва, че съм имал един достоен живот

/КРОСС/ Искам да дам някои обяснения. Нашите срещи с почитателите на българския театър са в два варианта - без моето участие, аз участвам под формата на монолог. Невъзможно ми е да бъда навсякъде. Другият вариант на срещите са като представлението на 9 декември в Народния театър, каза Стефан Данаилов в сутрешния блок на Би Ти Ви.

Имам още много спомени, които не можах да разкажа в книгата. Великден е един от най-чудесните християнски празници. Майка ми почваше да меси празници за Великден 3 дни преди празника. Носих и връщах до фурната по 11 тави с козунаци. В дома ми са правени всички християнски ритуали, разказа Ламбо.

Ежедневно си мисля за опрощението, възмездието е малко по-сложно. Днес е Лазаровден, дай Боже, нацията ни да се излекува. Плаша се от думата възмездие, но опрощение съм по-склонен да приема, каза още той.

Днес в Бургас ще ми е много приятно. Тук съм изживял едни от най-щастливите моменти с живота си - получих първата си награда с Марги Хранова на песенен фестивал. В този град разбрах, че съм станал много популярен артист, каза още той.

Народната любов я усещам, приятно е да знаеш, че хората те харесват. Много е хубаво, това не е било заветната ми мечта, но доказва, че съм имал един достоен живот. Не разбрах защо Васил е отказал наградата "Икар", той заслужава награда, и то още по-голяма. Може би грешката е, че бяха предложени двама души за една и съща. Аз се радвам на всички награди. Награди с връзки не съм получавал, допълни Данаилов.