Заглавията във вестниците днес
Секция: Преглед на печата
13 Април 2018 08:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Заглавията във вестниците днес

/КРОСС/ 34-годишен видински циганин е новият собственик на десетки фалирали фирми, сред които прочутата "Ален мак", това е темата на днешния брой на "24 часа". Тези фирми, по документи, вече са на два фалшиви адреса, в безлюдни села в Родопите.
"Сега" съобщава за масови кадрови промени по върховете на армията. Промените се извършват както от правителството, така и от президента. Повод е предстоящият професионален празник на военните - 6 май, на който , по традиция, се връчват по-високи офицерски звания. Тази година обаче те са съпроводени и с освобождаване и назначаване на различни високи постове. "Труд" пише, че премиерът е обсъдил с вицепремиера Красимир Каракачанов предложените за нови назначения военни. Пред завършване са проектите за модернизация на армията - това е станало ясно на срещата. Повишава се допълнителното възнаграждение на гвардейците от сто на 200 лева.
"Стандарт" пише, че премиерът е разпоредил на министерството на външните работи да инициира мисия с надслов "Желяз". Вашингтон поиска арест на още четирима българи след задържането на 29-годишния мъж. Главният прокурор Сотир Цацаров отказа, допълва вестникът.