Водачът, оцелял при катастрофата край Сливен - критичен
Секция: Здраве
13 Април 2018 11:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Водачът, оцелял при катастрофата край Сливен - критичен

/КРОСС/ Водачът, пострадал при вчерашната смъртоносна катастрофа край Сливен, е в критично състояние. Около 2.30 часа на 12 април на 267 км от автомагистрала „Тракия" автомобил „Рено", управляван от 33-годишен старозагорец, се престоявал в аварийната лента, когато е ударен от автомобил „Пежо 406", управляван от мъж на 55 години от Варна.

От произшествието на място са загинали водачът на „Рено"-то и пътуващите с него жена на 22 години и дете на 2 години от село Ботево, област Ямбол.

Водачът на автомобила „Пежо" е транспортиран до сливенската болница със съчетана травма, като първоначално е бил контактен, но впоследствие състоянието му се е влошило. Той е оставен за лечение с опасност за живота, като състоянието му в момента е критично.

Продължава работата по разследване на тежкото пътно произшествие. Образувано е досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура-Сливен, съобщават от полицията. Назначени са експертизи - съдебномедицинска, автотехническа и химическа за употреба на алкохол.