Huawei оборудва студентски отбори с телефони P Smart за едно незабравимо пътуване с “Red Bull Can You Make It?”
Секция: Технологии
17 Април 2018 18:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei оборудва студентски отбори с телефони P Smart за едно незабравимо пътуване с “Red Bull Can You Make It?”

/КРОСС/ Отбори студенти от близо 60 държави стартираха вълнуващо европейско пътешествие, оборудвани само с кенчета Red Bull като валута и смартфони Huawei P Smart, с които да документират приключенията си и да вдъхновят своите последователи 

Да усетиш тръпката на предизвикателството, да се прославиш в социалния си кръг, да усетиш свободата без граници - да се отправиш на епично пътешествие. Кой няма тази мечта на границата на порастването? В рамките на инициативата „Red Bull Can You Make It?", Huawei работи с производителя на едноименната напитка, за да даде възможност на стотици студенти от цял свят да участват в това състезание. Слоганът на Huawei - "Make it possible", се среща с този на инициативата на Red Bull - "Can you make it"?

Над 200 отбора, представящи университети от цял свят, започнаха седмичното си пътуване в Европа от пет изходни точки: Будапеща, Мадрид, Манчестър, Рим и Стокхолм. Всеки отбор пътува без пари, банкови карти и телефони в замяна на кенчета с Red Bull, които да използват като единствена валута, и смартфон Huawei P Smart, с инсталирано приложение за самото пътуване. Младите хора са оставени сами да се грижат за себе си, разчитайки на добротата на непознати, както и на собственото си остроумие, чар и чувство за приключение.

"Издръжливостта, смелостта и креативността на участниците е нещо, за което се грижим и което култивираме в Huawei, за да откриваме нови пътища и да се стремим към върхови постижения. Ето защо се радваме, че имаме тази възможност да подкрепим екипите в техните усилия и да тестваме нашите устройства в наистина предизвикателни условия"- коментира Дарина Иванова, маркетинг директор на отдел "Потребителски устройства" за Huawei България и Македония.

Напредвайки с пътуването си към финалната локация в Амстердам, участниците посещават различни Checkpoint пунктове в Европа и изпълняват разнообразни странни предизвикателства като например как да се сдобият с животински костюми, да бъдат поканени на сватбено тържество, да прекарат една нощ в замък или да заснемат видео/снимка на отбора си, включително забавна оптична илюзия. И накрая, и може би най-важното е, че те използват смартфоните на Huawei, за да споделят своите изживявания в социалните мрежи.

Отборът, който успее да извади максимума от възможностите на Huawei P Smart - независимо дали говорим за снимка или нещо друго, може да наклони везните в своя полза при определяне на крайния резултат от състезанието. Това е така, защото не става дума само за отбора, стигнал първи до финалната дестинация, а за приключението по пътя и за този отбор, който може да се възползва максимално от него. Отборите, които записват приключенията си по най-привлекателен, най-забавен и смел начин, за да очароват и привлекат вниманието на последователите си,  ще триумфират накрая.

Посетете www.redbullcanyoumakeit.com, за да следите най-новото съдържание около събитието, уловено от отборите с Huawei P Smart.