Концертът на ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ и НОВА ГЕНЕРАЦИЯ ще се излъчва директно онлайн
Секция: КУЛТУРА
18 Април 2018 12:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Концертът на ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ и НОВА ГЕНЕРАЦИЯ ще се излъчва директно онлайн

/КРОСС/ Гответе се за 5-часово историческо шоу с четирите култови банди - тази събота, 21 април в "Арена Армеец"!

Историческият концерт на ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ и НОВА ГЕНЕРАЦИЯ на 21 април в зала "Арена Армеец" ще се излъчва директно онлайн поради огромен интерес от феновете в чужбина, а и за тези, които нямат възможност да присъстват в залата. 5-часовото зрелищно шоу на четирите култови банди ще се случи за първи път тази събота и ще премине под мотото "Въпреки всичко!" - въпреки забраните, въпреки омразата, въпреки егото, въпреки разделите, въпреки времето, въпреки състоянието....

Официално директно онлайн предаване на концерта можете да гледате на:

http://svetlio.bg/live/  

Началният час на излъчването е 18.30 ч., а цената на билета за всички е 10 лв.  Процедурата по прикачване към стрийминга е в няколко последователни стъпки и отнема няколко минути.

Четирите култови български банди се събират за първи път заедно на толкова голяма сцена. На нея ще стъпят близо 40 музиканти. Специално участие в събитието ще имат Кольо Гилъна, Милена Славова, Михаил Йосифов и други. Легендарните групи, основоположници на българския ню уейв и пънк рок и създатели на  ъндърграунд културата в края на  80-те и 90-те години на миналия век, ще зарадват хилядите фенове в оригиналните си състави (доколкото това е възможно), както и с новите си попълнения. На 21 април ще чуем някои от любимите за цели поколения култови песни - "Бате Гойко", "Най-щастливият ден", "Под шарената сянка", „Само двама" и много други.

Билетите за култовото събитие на 21 април в "Арена Армеец" се продават с пълна сила в интернет на Еventim.bg и още на касата на Еventim на ул. "6-ти септември" 58, ет 1, в Билетен център в НДК, Билетна каса на "Арена Армеец", Office1Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Usit Colours, Български пощи, клуб Строежа, Вастелс България, магазини Технополис, книжарница Бард и други.

Цената е 35 лв. за билет за терен и 40 лв. за седящо място. В деня на събитието и на място (ако все още има), билетите ще са съответно по 45 и 50 лв.

Деца до 7-годишна възраст ще могат да влизат безплатно на концерта, но задължително с пълнолетен придружител с билет и попълнена Декларация (бланки ще има на входa). Лица до 18-годишна възраст ще влизат със закупен билет и задължително с пълнолетен придружител с билет и попълнена Декларация.

Входовете на зала "Арена Армеец" ще бъдат отворени в 17.30 ч.

Ето и програмата за 21 април (събота) по часове:

17:30 - Отваряне на входовете на залата

19:00 - НОВА ГЕНЕРАЦИЯ

20:00 - РЕВЮ

21:15 - КОНТРОЛ

22:35 - ХИПОДИЛ

Забранено е внасянето в залата на: храни и напитки; видео камери, фотоапарати и аудио записващи устройства; оръжие; всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри, стъклени бутилки и др.;

Официално директно онлайн предаване на концерта можете да гледате на:

http://svetlio.bg/live/

Начален час 18.30 ч. Цена на билета за всички - 10 лв.

Можете да се присъедините към събитието на концерта онлайн ТУК.

Присъединете се към събитието във фейсбук ТУК.

Билети можете да закупите от ТУК.

Без съмнение, това ще бъде най-големият български рок концерт правен до сега, (а евентуално и след това), а датата 21 април 2018 г. ще бъде "най-щастливият ден" за хилядите фенове на тези банди.

Организатор на събитието е SKD SOUND, a съорганизатори са екипът на STROEJA, който поема реализирането на продукцията и REJOY.