Участник от Русе също заминава на Световното в Русия с „Еврофутбол“
Секция: СПОРТ
18 Април 2018 13:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Участник от Русе също заминава на Световното в Русия с „Еврофутбол“

/КРОСС/ Мачът Марсилия - Лайпциг се оказва печеливш за Николай Чонов

На 17 юни 2018 г. Николай Чонов от Русе ще сбъдне една своя мечта - да гледа мач от Световното първенство в Русия. Късметът му се усмихва преди седмица, докато гледа мача между Марсилия и Лайпциг. Решава да заложи за Краен изход на първото полувреме с 30 лева. Така в 21:30 ч. в пункта на „Еврофутбол" на ул. „Плиска" в Русе получава най-голямата си награда досега - да замине на Световното първенство в Русия.

„Мечтите могат да се превърнат в реалност, стига да вярваш и да играеш. Чувствам се голям късметлия!", казва Николай. Той иска да сподели с приятелката си този силно емоционален момент и ще заминат заедно да гледат мача между Германия и Мексико на 17 юни в Москва. „Въпреки, че харесвам английския футбол, смятам, че Германия е с най-големи шансове да стигне до финала на Световното първенство. Затова и толкова се радвам, че ще мога да видя едни от най-добрите играчи на живо", коментира русенецът.

Николай няма любим български отбор, но обича да гледа красив футбол. Най-голямо удоволствие му доставят мачове от английското, немското и испанското първенство.

„Играя често, почти всеки ден, но само на мачове, които мога да гледам по телевизията. Затова и слизам в пункта, който се намира до нас. А букмейкърите - Милен и Милена Петкови са коректни, обстановката е много приятна, намирам разбиране и дори помощ от тяхна страна при залозите. Всички хора, които се събираме в пункта, имаме сходни интереси, обсъждаме си мачовете, дори понякога спорим. Мога да гледам срещите на живо и да правя прогнозите си на момента", казва Николай.

На всички играчи на „Еврофутбол" пожелава късмет и да не спират да вярват в късмета си.

От 30 март до 30 април 2018 г. всеки участник в „Еврофутбол", заложил над 25 лева за „Футбол и други спортове", може да бъде на Николай, и да спечели екскурзия за двама до Русия с включени билети за два мача от Световното първенство по футбол! Срещите са Германия - Мексико и Нигерия - Аржентина.

Ще бъдат раздадени 14 двойни туристически пакета за пътуване до Москва и Санкт Петербург, като „Еврофутбол" ще осигури също и самолетните билети, хотелските нощувки, трансферите, туристическите застраховки и визите за Русия.

Ако талонът е печеливш, системата на „Еврофутбол" в букмейкърския пункт ще издаде отделна квитанция с баркод и надпис: „Подарък. Печелите екскурзия за двама на Световното първенство в Русия". Късметлиите ще получат своите награди, като представят тази квитанция в централния офис на „Еврофутбол" в София.