SOLAR Easter Trinity 2018 събира 10 топ артисти в една вечер
Секция: Шоубизнес
19 Април 2018 12:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
SOLAR Easter Trinity 2018 събира 10 топ артисти в една вечер

/КРОСС/ Седмото издание на фестивала ще се проведе на 5 май в две зали в Inter Expo Center

SOLAR Easter Trinity е един от най-успешните фестивали на YALTA CLUB, който всяка година събира хиляди фенове на електронната музика. Еднодневното събитие се завръща за седмото си поредно издание с line-up, който не е за изпускане. На 5 май, в две парти зали в Inter Expo Center, ще посрещнем Jamie Jones, Loco Dice, Bjarki, Gaiser, Marco Faraone, Markantonio, Roberto Capuano и wAFF. Началото на вечерта ще бъде в ръцете на резидентите на YALTA CLUB - DIASS и Liubo Ursiny.

През годините концепцията, добрата организация и брилянтната селекция от артисти създадоха на SOLAR Easter неповторима идентичност. И тази година организаторите на фестивала са се погрижили за цялостното му високо ниво, а десетте внимателно подбрани артисти ще забавляват феновете на качествения саунд до ранната сутрин на 6 Май.

Не е случайно, че именно Jamie Jones оглавява листата с хедлайнери. Създателят на Hot Creations е един от най-желаните артисти, заради емблематичната му музика, която проправи пътя на едно по-меко и мелодично техно в световен мащаб. Loco Dice е следващият важен гост на събитието и абсолютен фаворит на публиката. Българските фенове не са виждали резидента на DC-10 от почти две години, което прави завръщането му още по-специално. Bjarki е исландецът, който заема челно място в редицата на успелите международни артисти от 2014-а, когато Nina Kravitz започва да издава музиката му чрез лейбъла си трип.

Виновникът за хитовото парче I Wanna Go Bang идва в България за пръв път, благодарение на SOLAR Easter Trinity. На 5 май ще чуем и live сет, представен от американеца Gaiser - смелият експериментатор с пет студийни албума, последният от които издаден през 2017 г. и изпълнен с емоционално, качествено техно. Програмата за вечерта продължава с италианеца Marco Faraone от Drumcode, който ни представи сета си в YALTA CLUB през ноември Резидентът на Music On се завръща в София, за да се качи зад пулта на мащабния фестивал. Заедно с него, още един италианец ще се погрижи за високото ниво на партито, а именно Markantonio. Той е неизменна част от неаполитанското техно и европейската денс сцена като цяло. Първокласен DJ, продуцент и собственик на лейбъл, Markantonio е издавал за лейбъли като Drumcode, Sleaze, Alchemy и Tortured. Roberto Capuano е следващият топ артист, който ще обогати тазгодишното издание на SOLAR Easter Trinity.

Той е една от най-ярките звезди на неговото поколение, като заедно с Markantonio представляват едни от най-добрите посланици на автентичните техно звуци от Неапол. Не на последно място, в програмата за вечертаще се включи и wAFF - един от най-търсените и ангажирани клубни артисти в момента. Освен резидент на DC-10 (Ибиза), той е част от влиятелното семейство на Hot Creations/Paradise.

Как ще са разпределeни артистите в двете парти зали и каква ще е програмата по часове, предстои да разберем съвсем скоро.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim на цени от 35 лв. за стандартен билет и 70 лв. за VIP билет.

Повече поробности за събитията на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.