Гришо срещу Гофен днес следобед , а с него и вечерта
Секция: СПОРТ
20 Април 2018 10:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Гришо срещу Гофен днес следобед , а с него и вечерта

/КРОСС/ Два мача за един ден. Едва ли е нещо ново за Григор Димитров. Два мача, за един ден, когато в единия съперникът ти ти е партньор... Това вече е симпатичен прецедент.

Днес обаче българинът ще има възможност да участва в тази въртележка на съдбата, а компания ще му прави белгиецът Давид Гофен. 

Двамата ще се изправят един срещу друг в битка за място на полуфиналите в Монте Карло. Мачът ще бъде първи на централния корт и ще започне около 12:00 ч. Срещата ще е 7-а между двамата съперници, като българинът има предимство - 6:1 победи. За последни Григор и Гофен играха един срещу друг в Ротердам, когато белгиецът се отказа заради контузия в окото.

След като бъде определен полуфиналиста в Маями, двамата тенисисти трябва да бързат към втория корт, където ще играят на двойки. Гофен и Димитров ще си партнират срещу Оливер Марах и Мате Павич, а срещата трябва да започне около 17:00 ч.

Все още не е сигурно, че мачът на двойки ще се състои, въпреки че белгиецът е твърдо убеден, че двамата ще успеят да се справят с натоварената програма.