Избраха най-успешните български компании
Секция: ИКОНОМИКА
20 Април 2018 11:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Избраха най-успешните български компании

/КРОСС/ VP Brands International спечели награда за мениджмънт.

Общо 23 български компании бяха отличени в четвъртите ежегодни награди „Компания на годината“, организирани от сп. „Бизнес лейди”.  Призовете се връчват за заслуги, свързани с успешният мениджмънт, развитие на човешкия капитал; непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга; ефективност и прозрачност; конкурентоспособност и иновации; клиентски подход; успешен бизнес модел; ноу-хау; добро пазарно позициониране; устойчиво развитие и други.

Официалната церемония по раздаването на отличията събра близо 200 представители на бизнеса и държавните институции. От сектора за производство на високоалкохолни напитки и вина единствената наградена компания бе VP Brands International за успешен мениджмънт. Призът получи изпълнителният директор на дружеството г-н Иван Папазов. Наградата му бе връчена от заместник министъра на икономиката Лъчезар Борисов.

                        

„Приемам тази награда като висока оценка за работата на всички наши служители, които с усилията, труда и професионализма си, правят компанията толкова успешна. И доказват защо заслужаваме да сме номер едно производител на алкохол и вина в България. Когато имаш екип от съмишленици, правилните решения се взимат и прилагат по-лесно.

А да си част от развитието на VP Brands е начин на живот, а не просто ходене на работа. За всеки мениджър е чест да управлява такъв екип. Пожелавам на всички да изграждат и ценят именно такива отбори.“, коментира мениджърът. Той е в управлението на най-големия български производител на високоалкохолни напитки и вина от 1998 г. Компанията продава успешно на над 40 пазара на четири континенти и е сред лидерите по продажби в категориите ракия, мента, мастика, водка. Най-застъпената категория в конкурса тази година бе индустрията.