Георги Михов е новият председател на Младежкото обединение в Казанлък
Секция: ПОЛИТИКА
20 Април 2018 16:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Георги Михов е новият председател на Младежкото обединение в Казанлък

/КРОСС/ Младите социалисти в Казанлък избраха единодушно за свой лидер досегашният си секретар на МО в БСП 27-годишният Георги Михов. Това стана на събрание на Обединението в БСП, чийто мандат на ръководните органи е две години. Младите гласуваха и за Галин Николов да бъде заместник-председател и Харалан Киров - за секретар.

„За успешната ни дейност са нужни усилията на всеки млад социалист, както взаимодействието със социалистите в активна възраст, това ще гарантира конкретни политики и ползотворен  политически дебат. Само така ще сме полезни на хората и  обществото”, каза новоизбраният председател Георги Михов.

Досегашният председател на казанлъшкото Младежко обединение Мария Бресковска, която навършва 35 години, предавайки мандата на новото ръководство заяви, че  „приемствеността и инициативността са  от изключителна важност за успеха на младежката политика”. Тя отчете двугодишния период и връчи грамоти за активната и ползотворна дейност на Теодора Иванова, Александър Касапов, Николай Тенев, Милен Андонов и Ивайло Антонов.

Събранието избpa Михов и Бресковска за дeлeгaти зa нaциoнaлнaтa ĸoнфepeнция, която ще се проведе на 12 май в София. За  пpeдceдaтeл нa Haциoнaлния cъвeт нa MO бе издигната  номинацията на Николай Бериевски – секретар по международни дейности, а за член на националния съвет на Младежкото обединение номинацията от  Казанлък  е за Мария Бресковска.