Студенти по бизнес управление от Виена посетиха EVN България в Пловдив
Секция: ЛЮБОПИТНО
23 Април 2018 16:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Студенти по бизнес управление от Виена посетиха EVN България в Пловдив

/КРОСС/Посещението е част от международната магистърската програма на Виенския университет по икономика и бизнес.

На 23 април 2018 г. международна група студенти от Виенския университет по икономика и бизнес посетиха EVN България в Пловдив като част от магистърска програма по бизнес управление.

Посещението включваше запознаване с бизнес практиките, които EVN България прилага в своята дейност, включително отделни аспекти от управлението на енергийната  инфраструктура на компанията и съответните бизнес процеси. От страна на EVN България беше споделен опит на компанията в развитието на енергийния сектор в страната, въвеждането на нови технологии и решения в клиентското обслужване и практики в областта на корпоративната социална отговорност

Посещението на студентите от Виенския университет в EVN България е част от програмата на компанията за сътрудничество с университети и професионални училища. Като част от това сътрудничество на 16 март 2018 г. представители на ЕVN България бяха официални гости на церемонията по дипломиране на випуск 2017 в Технически университет София – Филиал Пловдив, на която компанията награди 16 отличници на випуска.

Компанията има дългогодишна практика да насърчава младите специалисти, като им дава различни възможности да придобият практически опит в реални условия в рамките на компанията. Най-търсена от студентите е лятната стажантска програма „Младежи с бъдеще“, която се организира ежегодно вече 13 години поред.

Тази година желаещите да участват могат да подадат своите документи за кандидатстване в срок до 30 април 2018 г. на електронен адрес: internship@evn.bg