АNASTACIA стартира европейското си турне
Секция: ЛЮБОПИТНО
24 Април 2018 10:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
АNASTACIA стартира европейското си турне

/КРОСС/Tурнето EVOLUTION включва 38 спирки, част, от които е и България с концерт на 1 юли в зала 1 на НДК.

Европейското турне на поп звездата ANASTACIA стартира преди броени в Холандия. Турнето, носещо името на най-новия албум на американската дива - EVOLUTION, включва над 38 спирки. Сред тях са Люксембург, Германия, Швейцария, Италия, Чехия, Унгария, Великобритания, Финландия и още много други.

Концертът ѝ в България ще се проведе на 1 юли в зала 1 на НДК. Аnastacia ще зарадва почитателите с най-големите си хитове, като Left Outside Alone, Not That Kind, Paid My Dues, Sick and Tired и I'm Outta Love. Разбира се, ще чуем и песни от седмия ѝ студиен албум EVOLUTION.

Evolution олицетворява силата на Anastacia да продължи напред, въпреки коварния рак, с който се бори два пъти през 2003 и 2013 година. Приема завръщането му като мисия, за да говори и пее свободно за него пред други хора, които страдат от заболяването или обичат творчеството ѝ - истинско и (категорично) нехарактерно. Любимата ѝ песен от албума е Stamina, защото всички имат нужда от "stamina" в живота си (в превод - възможността да продължиш, да устоиш и да имаш физическа и психическа воля), както и песента Boxer, заради смелостта да поемаш ударите и да не позволяваш някой от тях да те повали.

„Във всяка песен от албума има власт. Искам моята музика да говори на хората, да им помага, когато минават през труден период и да им покаже, че всичко е възможно. Можеш да оцелееш, да еволюираш. Погледнете ме!", споделя Аnastacia.

Билети за концерта могат да бъдат закупени на цени от 55 до 130 лева в мрежата на Eventim.bg и касите в бензиностанции OMV.