Бебе загина при тежка катастрофа край Шумен
Секция: БЪЛГАРИЯ
29 Април 2018 18:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бебе загина при тежка катастрофа край Шумен

/КРОСС/ Тежък пътен инцидент по пътя Шумен- Силистра до разклона за село Осеновец.  Сигнал за произшествието е получен малко след 14:20 часа днес. Съобщено било, че са катастрофирали лек автомобил Рено с шуменска регистрация и товарен автомобил Форд „Транзит“ с разградска и има пострадали. Към мястото на инцидента веднага са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ.

След пристигане било изяснено, че 29-годишна жена от село Венец, която била зад волана на реното навлязла в насрещната лента за движение и се ударила челно в насрещно идващия  Форд „Транзит“ със силистренска регистрация. В резултат на удара в МБАЛ- Шумен са откарани две жени от реното- 28-годишната жена, която е била зад волана на автомобила, детето й на 2 месеца, спътничката й на 28-години и двете й деца – на 7 и 3години. В болницата в Шумен  са откарани и 47-годишният водач на форда Д.А. от гр. Дулово  и 36-годишният негов спътник С.А., също от Дулово.  Бебето е починало.  

След  извършените прегледи било установено, че А.И, която управлявала реното  е  с комоцио, оставена е под наблюдение в болничното заведение. За лечение са настанени С.Х. /28г./  от Венец, която е с черепно-мозъчна травма и 7-годишното й дете, което е с наранявания.

По-малкото й дете е освободено след преглед . Водачът на буса е без наранявания, но спътникът му Д.А. е с фрактура на лява ръка и ляв крак. Двамата водачи са правоспособни, мъжът е тестван за алкохол, пробата му е отрицателна. На място се извършва оглед. Причините за инцидента са в процес на изясняване.