Спортният талант на „ЕВРОФУТБОЛ“ Александър Джорджев със златен медал от Атина
Секция: СПОРТ
30 Април 2018 14:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Спортният талант на „ЕВРОФУТБОЛ“  Александър Джорджев със златен медал от Атина

/КРОСС/Рахим Рашайда стана носител на Купата на България по фехтовка до 13 г., а лекоатлетката.

Ева Петкова грабна два златни медала на 600 м и 800 м от национални турнири.

Спортният талант на „Еврофутбол" Александър Джорджев спечели титлата при юношите в категория до 59 килограма на международния турнир по таекуондо с ранг G2 „Президент'с Къп" в Атина - Гърция. По пътя си към върха той победи двама съперници от Гърция, един от Турция и трима от Русия.

Брат му Митко Джорджев, когото букмейкърската къща също избра да подкрепя през 2018 г., се класира на пето място в категория до 68 кг.

                         

Водачът в българската ранглиста на състезателите по шпага до 15 г. Рахим Рашайда завоюва първото място на шпага за момчета до 13 г. от турнира „Мастърс" в Плевен и стана носител на „Купа България" за сезон 2017-2018 година. В надпреварата до 15 г. той зае второто място. Миналата седмица Рахим Рашайда беше обявен за един от победителите в конкурса за участие в програма „Спортни таланти" на „Еврофутбол" 2018 г.

Друга млада състезателка, която българският букмейкър включи в своите „Спортни таланти" през 2018 г. - лекоатлетката Ева Петкова, участва в два турнира през уикенда, от които се завърна със златни медали. Тя финишира първа на 600 м в своята възрастова група до 16 г. на XI Турнир по лека атлетика „Никола Вълчанов" - Габрово в събота. На следващия ден отново триумфира със златен медал на 800 м в XVI международен мемориал „Веселин Даскалов" - Луковит.

                        

Българската шампионка по спортна стрелба Таня Звискова приключи участието си на Световната купа по спортна стрелба в Чануон (Република Корея). Тя завърши на 40-о място на 50 м с малокалибрена пушка в новата дисциплина за жени 3х40 изстрела. В предните дни Звискова зае 79 позиция с въздушно оръжие и 43-о място в смесените отбори. В момента спортният талант на „Еврофутбол" изпробва нова марка въздушна пушка и работи за постигане на по-високи резултати.

„Еврофутбол" желае още много успехи на своите спортни таланти!