Samsung представя Galaxy A6 и A6+ с подобрена камера, стилен дизайн и още повече практични функции
Секция: Технологии
02 Май 2018 15:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Samsung представя Galaxy A6 и A6+ с  подобрена камера, стилен дизайн и още повече практични функции

/КРОСС/Стилен и практичен смартфон с модерна камера, изпълнена с характер.

Samsung Electronics Co. Ltd. днес представи новите Galaxy A6 и A6+, които комбинират удобство в ежедневието и стилен дизайн с модерна камера за по-персонализиран начин на изразяване.
С мощна предна и задна камера, елегантен премиум дизайн и неповторимия Инфинити дисплей на Samsung, новата Galaxy A серия се предлага в три стилни цвята: черно, златно и лавандула .

"В Samsung работим целенасочено да предоставим на нашите потребители най-доброто смартфон изживяване, като същевременно отговорим на техните практически нужди", каза Джун-хо Парк, вицепрезидент на глобалното планиране на продуктите в Mobile Electronics Business в Samsung Electronics. "Galaxy A6 и A6+ допълват голямото смартфон семейство на Samsung, като комбинират удобството с впечатляващата камера. Тя позволява на потребителите да заснемат, персонализират и споделят всеки специален момент, с което да изразят себе си по уникален начин".

Благодарение на страхотната предна и задна камера на Galaxy A6 и A6+, да снимаш красиви снимки или селфита по всяко време и на всяко място, е по-лесно от всякога. С адаптивната предна светодиодна светкавица, потребителите на Galaxy A6 и A6+ могат да се наслаждават на стилни селфита през деня и нощта. С ниско апертурния заден обектив, те могат да заснемат ясни снимки дори при слаба осветеност, без компромис с качеството на изображението.

Двойната камера на Galaxy A6+ подобрява качеството на снимките чрез режима за фокусиране на живо Live Focus. С негова помощ заснемащият може да контролира дълбочината на полето и боке ефекта преди или дори след заснемането. Потребителите могат да обогатят снимките си с уникални мотиви за размазване на фона в различни форми, включително сърца, звезди и др.

Потребителите могат да се насладят на по-богат съраунд звук и по-пълноценно изживяване при гледане на филми и слушане на музика с високоговорителите на Dolby Atmos . Galaxy A6 и A6+ предоставят пълен набор от ниски до високочестотни тонове и изключителна чистота и наситено звучене за по-мощно и завладяващо аудио изживяване. Потребителите могат да активират Dolby Atmos ефекта, за да трансформират аудиото в спиращ дъха динамичен звук, който те обгръща изцяло.

Смартфоните Galaxy A6 и A6+ продължават да налагат и надграждат стандарта за максимално бърз и необезпокояван преглед на информацията чрез Инфинити дисплея на Samsung. Той отива отвъд границите с впечатляващото съотношение на екрана към телефона от 18.5:9 . Неговите гладки извивки и метална конструкция са проектирани, така че да предложат максимална издръжливост и удобен захват без да се нарушава ненадминатия стил и дизайн на дисплея.

Проектирани да бъдат максимално удобни и практични в забързаното ни ежедневие, Galaxy A6 и A6+ съчетават в себе си няколко от най-популярните смартфон характеристики, които сме виждали досега при телефоните от висок клас на Samsung. Сред тях са безпроблемна защита чрез лицево разпознаване и сканиране на пръстов отпечатък за бързо и лесно отключване на устройството.
И при двата модела изпълнението на няколко задачи едновременно е бързо и лесно благодарение на приложението App Pair, което е изключително подходящо за големите ергономични екрани на Galaxy A6 и A6+, и позволява на потребителите да визуализират паралелно две приложения. По този начин се пести време, а удоволствието от смартфон изживяването се умножава многократно. С функцията Always on Display потребителите могат да преглеждат нужната им информация с един поглед без да отключват смартфона, пестейки време и живота на своята батерия.

Galaxy A6 и A6+ също поддържат Bixby Vision, Home & Reminder. Samsung асистентът Bixby може да съдейства на потребителите в изпълнението на различни ежедневни задачи, правейки двата модела по-умни и полезни. Поддържайки Near Field Communication (NFC), смартфоните Galaxy A6 и A6+ могат да бъдат използвани виртуално навсякъде, като е нужно едно докосване на телефона до POS терминал вместо кредитна или дебитна.

Samsung Galaxy A6 и A6+ ще бъдат достъпни на пазара в България в още през месец май.