Блейк Лайвли "отряза" мъжа си в Instagram
Секция: Шоубизнес
05 Май 2018 11:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Блейк Лайвли "отряза" мъжа си в Instagram

/КРОСС/ Профилът на холивудската актриса Блейк Лайвли в Instagram претърпя сериозни промени - няма и следа от нейните многобройни публикации.

Нещо повече 30-годишната звезда от сериала „Клюкарката" се отказа да следва когото и да било, включително своя съпруг Райън Рейнълдс. В момента тя „следва" само 38 души и всички те се казват Емили Нелсън.

Рейнълдс, който е прочут със своето чувство за хумор, успя да коментира ситуацията. На въпрос защо съпругата му е прекратила приятелството с него в социалната мрежа, той отговори подобаващо: „Да, тя наистина го направи. И аз съм много разстроен от това. Това е ужасен начин да научиш, че са те изгонили от дома. Просто ужасно".

В действителност почитателите на двойката няма за какво да се вълнуват. Блейк не е изпаднала в депресия, нито се е скарала с Райън. Необичайното поведение на актрисата е свързано единствено и само с промоцията на нейния предстоящ филм „A Simple Favor", в който тя играе главната героиня - Емили Нелсън.

Най-вероятно Блейк Лайвли още дълго няма да качва нищо в Instagram или поне до премиерата на филма, която е насрочена за 13 септември.