Светлана Захарова е вече в София!
Секция: Шоубизнес
08 Май 2018 15:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Светлана Захарова е вече в София!

/КРОСС/ Световната примабалерина Светлана Захарова кацна на ВИП терминала, на летище София. Следвата 2 дни подготовка и репетиции преди да представи за първи път пред родна публика, авторският си проект “AMORE”.

Дългоочакваният ден е 10 май, 20:00 часа, зала 1 на НДК.

Билети за “AMORE” може да закупите от Билетен Център НДК и мрежата на Ивентим. Както и он-лайн тук: http://bit.ly/AmoreSofia

Захарова идва в София заедно с водещи солисти на Балшой Театър: Михаил Лобухин, Денис Родкин, Денис Савин, както и Патрик де Бана - премиер-солист на трупата на Морис Бежар и Начо Дуанто.

Очаква ни представление от 3 части, изпълнено от най-големите имена в балета в наши дни. Тази година (11 март) “AMORE” и по-конкретно Светлана Захарова беше наградена с наградата BraVo, в категорията “Балет на годината”. Още едно доказателство за мащаба на примата и нейния проект.

Организаторите напомнят, че поради българското предстедателство на Съвета на Европейски Съюз, достъпът до Националния Дворец на Културата е със специален режим. По тази причина вратите за посетители ще бъдат отворени с час и половина по-рано (18:30 часа). Заради вашият комфорт - не отлагайте пристигането си в НДК за последния момент.

Ако все още нямате билети за “AMORE” може да закупите от Билетен Център НДК и мрежата на Ивентим. Както и он-лайн тук: http://bit.ly/AmoreSofia

“AMORE” - 10 май, 20:00 часа, зала 1 на НДК.