Изнесени офиси на ЕНЕРГО-ПРО отварят врати в областите Разград, Търговище и Русе
Секция: БЪЛГАРИЯ
11 Май 2018 11:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Изнесени офиси на ЕНЕРГО-ПРО отварят врати в областите Разград, Търговище и Русе

/КРОСС/ На 14 май стартира вторият етап от инициативата „Изнесени офиси“ 2018 на ЕНЕРГО-ПРО в 20 малки населени места в областите Разград, Търговище и Русе. Първият етап тази година се проведе успешно през месец април в други 20 населени места в областите Велико Търново и Габрово, където бяха обслужени стотици клиенти на компанията.

Изнесените офиси се организират ежегодно от обучени специалисти на енергийното дружество с цел достъпност на информация и улесняване на клиентите в общините на територията, обслужвана от ЕНЕРГО-ПРО, в които няма обособен Център за обслужване на клиенти.

Най-търсените услуги в тези мобилни приемни по традиция са смяна на титуляр на партида, както и актуализация на клиентски данни за по-добра комуникация с компанията. На разположение на посетителите на изнесените офиси са специалисти по обслужване на клиенти, които консултират и съдействат при заявяването на всички услуги на ЕНЕРГО-ПРО, които не изискват плащане в брой. Необходимо е клиентът да представи документ за самоличност и документ, удостоверяващ собствеността върху имота, за който се отнася съответната услуга.

Изнесените приемни ще се проведат в периода от 14 май до 1 юни по следния график, публикуван на интернет страницата на компанията на адрес https://www.energo-pro.bg/bg/Kampanii: