Richy Ahmed гостува на YALTA CLUB в петък
Секция: Шоубизнес
14 Май 2018 12:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Richy Ahmed гостува на YALTA CLUB в петък

/КРОСС/ В събота, клубът посреща Dave Seaman, Danny Howells и Darren Emerson

С наближаването на лятото, YALTA CLUB са подготвили последните партита за сезона, които не са за изпускане. На 18 май (петък), в Room 1 на клуба ще посрещнем един от най-успешните британски диджеи и част от семейството на Hot Creations, Richy Ahmed. Вечерта ще открие един от резидентите на клуба DIASS. В събота (19 май), клубът представя три легенди от електронната сцена, заедно, в една вечер, а именно новосъздалото се трио 3D, съставено от Dave Seaman, Danny Howells и Darren Emerson. Дижеите ще пускат цяла нощ, без прекъсване.

След откриването на петъчното парти от DIASS, зад пулта на Room 1 ще се качи Richy Ahmed. Той е един от водещите артисти на британската хаус сцена, използващ в музиката си елементи от диско, фънк, електро и хип-хоп. Освен честите му изяви във Великобритания, той пътува непрестанно и е забелязван на събития като BPM Mexico и всеизвестния Panorama Bar в Берлин. Присъствието му в Ибиза през изминалия сезон също е непоспоримо, като резидент на Paradise, DC-10  и като един от седемте госта на партитата Elrow в Space Terrace. С участия на толкова високо ниво, Richy Ahmed си печели място в Top 100 DJs на Resident Advisor всяка година, през последните три. Британеца определенно е едно основните имена в семейството на Hot Creations, но през 2016 открива и собствения си лейбъл Four Thirty Two, който стартита с признатото му EP Put Me In a Trance.

                     

В събота, клубът представя ексклузивна вечер, заедно с три имена от световната електронна сцена, които ще пускат заедно, цяла вечер, в удължен b2b2b сет. Новосъздалата се формация, която носи името 3D включва трима добре познати британци, а именно Dave Seaman, Danny Howells и Darren Emerson.

Dave Seaman е един от истинските легенди на хаус музиката с много проекти зад гърба си. Бил е член от издателството Disco Mix Club Publishing, както и редактор на списание Mixmag. Seaman създава и лейбъла Brothers In Rhythm, заедно със Steve Anderson, занимавайки се с продуцентска работа за Pet Shop Boys, Kylie Minogue, както и ремикси за David Bowie, New Order, Michael Jackson и много други. Историята му продължава с основаването на лейбъла Audio Therapy, а в момента движи Selador Recordings – вълнуващ лейбъл, който отново показва таланта и отдадеността му към електронната музика.

Вторият член от триото, което ще се качи зад пулта е Danny Howells - активен диджей и продуцент от 1980 година насам. Дългата му кариера включва известните му компилациите Renaissance и Nocturnal Frequencies, както и миксирането на няколко албума за Global Underground. Howells е част и от дуото Science Department, заедно с Dick Trevor, което продуцира сингълите Breathe и Persuasion/Repercussion. От 2008 година насам е собственик на лейбъла Dig Deеper, който е кръстен на дългогодишните му клубни партита със същото име.

Не на последно място е Darren Emersson - всеизвестен с участието си в британската група Underworld и създаването на култовото парче Born Slippy, което е и санудтрак на филма Trainspotting. Той е начело на електронната музика през последните 3 десетилетия и то с добра причина. След три албума с Underworld, Emersson напуска проекта и започва своята соло кариера. Успява да се утвърди като солов артист, благодарение на уникалните му сетове, които минават през стилове като progressive house, techno, trance, experimental, breakbeat и electronica. През 2010 година, стартира лейбъла DETONE, чрез който издава тракове като Gracelands, Decisions, Hard For Slow и Au Go Go. Всичко това, докато непрестанно обикаля света и в същото време е домакин на клубните вечери на DETONE в East Village (Лондон).

За 18 и 19 май YALTA CLUB отново предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на info@yaltaclub.com

Билети за събитието могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20 лв за 18 май и  19 май.