Зам.-министър Йовев: В страната ни има реални предпоставки за привличане на външни инвестиции
Секция: ПОЛИТИКА
15 Май 2018 17:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Зам.-министър Йовев: В страната ни има реални предпоставки за привличане на външни инвестиции

/КРОСС/ „В страната ни има реални предпоставки и условия за привличане на външни инвестиции и доказателство за това е поредната инвестиция в голям мащаб."

Това каза заместник - министърът на регионалното развитие и благоустройството Валентин Йовев при откриването на Полиграфия Офис Център в столицата. Заедно с посланика на Южна Африка н.пр. Ванеса Калверт и изпълнителния директор на Центъра той преряза лентата на новооткритото бизнес здание.

„Подобни проекти са допълнителен стимул за активизиране на бизнеса, от една страна и от друга са положителна предпоставка за развитието на икономиката ни", каза още на събитието заместник - министърът. По думите му реализацията на такива проекти е важна, защото не само предоставят възможност за разкриване на нови работни места, но и защото с подобни проекти се осигуряват по - добри условия за иновации за компаниите и техните служители. Ползи има и за градската среда, която придобива нов и по-модерен облик.

От името на Министерството на регионалното развитие и благоустройството инженер Йовев увери инвеститорите, че могат да разчитат на партньорство и сътрудничество за развитието и подобряването на условията за бизнес в цялата страна.