Осъдиха на затвор звездата от турските сериали Чагатай Улусой
Секция: Шоубизнес
17 Май 2018 15:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Осъдиха на затвор звездата от турските сериали Чагатай Улусой

/КРОСС/ Турски знаменитости, сред които любимият на зрителките на телевизионни сериали актьор Чагатай Улусой, са сред 34-ма подсъдими, които получиха присъди затвор за търговия с наркотици, съобщава турският в. "Дейли сабах". Съд в Истанбул произнесе присъдите по продължилото пет години дело, в което освен Улусой подсъдими са актрисата и модел Гизем Караджа, певецът Дженк Ерен и други популярни лица.

Улусой и Караджа бяха осъдени на четири години и два месеца затвор, а Ерен получи шест години и три месеца по същото дело. Обвиняемите отхвърлиха обвиненията за търговия с наркотици, макар че някои от тях признаха, че са взимали дрога. Те бяха пуснати на свобода в хода на процеса, след като за кратко бяха арестувани при зрелищна операция.

Присъдата беше изненадваща предвид факта, че съдиите обичайно издават условни присъди, когато определят по-кратък престой зад решетките. 27-годишният Улусой се прочу с ролята си в сериала "Огледален свят" през 2011 г. Той бе в актьорския състав на турската версия на американската телевизионна поредица "Кварталът на богатите", а понастоящем участва в научнопопулярен сериал на Netflix.