“A Tribute to ADELE” ще зарадва феновете на 2 юни в Sofia Live Club
Секция: ЛЮБОПИТНО
18 Май 2018 12:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
“A Tribute to ADELE” ще зарадва феновете на 2 юни в Sofia Live Club

/КРОСС/ Единственият по рода си български „A Tribute to ADELE" ще зарадва многобройните фенове на британската звезда у нас - на 2 юни в столичния Sofia Live Club oт 22.00 ч. Шоуто е на път да се превърне в традиция, след огромния интерес, който предизвикаха предишните му две издания (през пролетта и есента на 2017 г.). В главната роля на сцената ще видим и чуем прекрасната Александра Александрова, а нейна опора ще са: Алекс Нушев - бас, виртуозният китарист Боян Бояджиев, рок барабанистът Асен Милушев, на рояла ще седне 19 годишната Михаела Колева, на синтезатор е Васил Гешев. Ютюб сензацията Джеси Киневирска - Jessiah (виола и беквокали) е новият член на бенда. Шоуто ще бъде подкрепено и от стилна мултимедиа.

„Ако очаквате да видите поредната имитаторска трибют банда ще ви разочароваме - или по-скоро ще ви зарадваме, защото пресъздаваме музиката на Адел със свой почерк, с огромно уважение към стила й, много искрено и от сърце", споделя певицата Алекс. "Интерпретациите ни не са чисто подражание и вярваме, че ще се влюбите в рок звученето на някои от парчетата", добавя още тя.

Феновете на Адел ще могат да се насладят на някои от най-големите й хитове на живо - "Hello", "Send my love", "Rolling in the deep", "Skyfall" и много други любими парчета. Идеята да зарадва родната публика с жива музика на носителката на "Грами" - Адел е на самата Александра Александрова. Тя пее от дете и в биографията си е натрупала редица награди Гранд При, а през 2010 г. е полуфиналист във формата „България търси талант". В момента е докторант по чешка литература.   

Билети за "A Tribute to ADELE" на 2 юни в Sofia Live Club се продават в мрежата на eventim.bg, в книжарници Orange, бензиностанции ОМВ и билетен център в НДК. Цената им е 10 лв, а в деня на събитието на вход ще са по 15 лв.

Купете билети от ТУК.

Присъединете се към събитието във FB - ТУК.