Григорий Лепс със счупени ребра и в болница
Секция: Шоубизнес
19 Май 2018 10:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Григорий Лепс със счупени ребра и в болница

/КРОСС/ Руският певец и текстописец от грузински произход Григорий Лепс е бил откаран спешно в болница след като е потрошил ребрата си след падане, съобщава ''Пети канал''.

Към момента се установяват причините и обстоятелствата на инцидента. Според предварителните данни лекарите са го хоспитализирали в една от столичните клиники с множество фрактури на ребрата.

Григорий Лепс готви грандиозен концерт, с който ще зарадва многобройните си фенове на 3 ноември в Арена Армеец по покана на Моко.

България е част от световното турне на изпълнителя, което е посветено на 55-годишниния юбилей на Лепс. Легендарният музикант, композитор и продуцент ще представи пред родната публика най-големите си хитове – "Я Счастливый", "Зеркала", "Лондон", "Лабиринт", "Водопадом", "Ну и что", "Плен", а също и най-актуалните парчета от новия му албум.

В музикалното си творчество легендарният руски певец от грузински произход комбинира поп и рок, а уникалното му присъствие на сцената и разпознаваемият тембър му печелят световна слава. Медиите дори сравняват вокалните умения на Григорий Лепс с тези на един от най-известните бардове на Съветския Съюз - Владимир Висоцки, на когото той посвещава албума "Второй".

Придобил слава след навършване на 30 години, лошото момче на Русия записва едни от най-големите си хитове съвместно с плеяда от звезди, сред които изкусителната Ани Лорак, като съвместната им песен "Зеркала" има било 100 мил. гледания в сайтовете за видео споделяне. На подобен огромен интерес се радват и парчетата, създадени в колаборация с Тимати, Максим Фадеев, Валерий Меладзе, Стас Пьеха, Ирина Аллегрова и други.

С безброй концерти и стотици престижни отличия и признания зад гърба си, Григорий Лепс е истинска знаменитост в Русия, като кариерата му включва още и участие като жури в музикалния риалити формат "The Voice". Една от най-близките му приятелки е самата Алла Пугачова, като двамата често са канени за водещи на най-престижните конкурси и културни събития в страната.