БСП сезира прокуратурата за изборно нарушение в Галиче
Секция: ПОЛИТИКА
21 Май 2018 13:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
БСП сезира прокуратурата за изборно нарушение в Галиче

/КРОСС/ Сезирахме прокуратурата за грубото изборно нарушение в Галиче. ГЕРБ са готови да обявят извънредно положение, за прикрият изборните резултати. Това каза заместник-председателят на БСП Кирил Добрев на брифинг, предаде „Фокус".

Добрев поясни, че сигналът е насочен срещу бащата на един народен представител от ПГ на ГЕРБ - Красен Кръстев. Той предположи, че от ГЕРБ искат оставката на Таско Ерменков, за да прикрият изборните резултати. „За да се прикрият изборните резултати от вчера, ще се обяви и извънредно положение, може би", каза Добрев.

"Всеки може да иска оставката на когото си иска, но работата на един народен представител е да пита дали има проблеми. Проведох личен разговор с Таско Ерменков. Прочетох поста му вчера. В този пост има само въпроси. Още повече Таско ме увери, че е сезиран от служители в Столична община и РИОСВ. Вчера разбрах, че ДАНС и полицията имат такива сигнали. Смятам, че работата на един народен представител е да задава въпроси и да пита дали има някакви проблеми. Ако не бяха подобен тип въпроси, нямаше в Хасково да разберем, че има проблем с урана във водата", каза Добрев. Той поясни, че ПГ на „БСП за България" ще се събере утре и ще обсъди тази тема.