Mind Against гостува на YALTA CLUB в събота
Секция: Шоубизнес
22 Май 2018 16:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Mind Against гостува на YALTA CLUB в събота

/КРОСС/ В петък празнуваме Деня на Африка със Soul Fiction и DIASS

Този уикенд в YALTA CLUB ни предстоят две обещаващи събития, които не са за изпускане. На 25 май (петък) ще празнуваме Деня на Африка в Room 1 заедно със Soul Fiction и DIASS (No Orders). В събота (26 май) ще чуем берлинското дуо Mind Against от Afterlife, заедно с Liubo Ursiny, партито ще в Room 2.

Следвайки традицията от последните години, в петък ще отпразнуваме Деня на Африка. Този път мястото е YALTA CLUB, заедно със Soul Fiction и DIASS (NO ORDERS), които ще изпълнят голяма зала на клуба с глобални хаус ритми. Те ще са инспирирани от всички краища на света, до които африканската култура и вибрации са достигнали по един или друг начин.

Проектът Soul Fiction, с главни действащи лица Soulful Traveller и George Quest, е изключително добър избор за вечерта. Талантливите музиканти са изцяло отдадени на разпространението на afro-deep, soulful, afro-tech и deep house музиката в България. Мисия, която изпълняват успешно като домакини на редица партита и канейки световно известни имена като Djeff Afrozilla, DJ Angelo, Eva Gardner и други. В колаборация със Soul Fiction ще се включи и DIASS с концепцията NO ORDERS, която предлага едно въздействащо пътешествие из дебрите на мелодичната и дълбока електронна музика.

През изминалата година NO ORDERS партитата се установиха като едни от най-интересните събития за електронна музика - силно индивидуални и насочени най-вече към духовното осъзнаване и пробуждане. Безспорно, колаборацията обещава една забележителна вечер в компанията на артисти, вдъхновени от африканските звуци и култура. Вечерта ще бъде допълнително украсена от импровизации на флейта, представени от RALFA.

Съботната вечер ще бъде в ръцете на Mind Against - дуото, което е неизменна част от лейбъла на Tale Of Us, Afterlife. Родени в Италия, но базирани в Берлин, Alessandro Fognini и Federico Fognini са силно повлияни от саундтраци от 80-те години, както и от акценти от съвременната денс музика. Освен със силни DJ сетове в световните клубове, момчетата са познати и с уменията си в студиото, където наблягат на синтезаторите и перкусионните инструменти.

От началото на кариерата си през 2012 година момчетата са правили колаборации с Tale Of Us и Somne, както и компилации за Cocoon и Plangent. Дискографията им нараства с релийзи за Afterlife, колаборации с Locked Groove и Aether и много други. В същото време Mind Against не спират да гостуват на водещи клубове и фестивали за електронна музика, където демонстрират брилянтната си селекция от музика и умения зад пулта. През 2018 година на Берлинското дуо предстои още едно EP за Afterlife, което феновете им чакат с нетърпение.

Предстои ни един уикенд в YALTA CLUB, който ще ни потопи в магията на африканските ритми в петък, последвано от докосване до Afterlife и Mind Against в събота.

За 26 май YALTA CLUB отново предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на info@yaltaclub.com

Билети за събитието могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 10 лв за 25 май и 20 лв за 26 май.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.