Е, чак пък толкова!
Секция: Коментари
22 Май 2018 17:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Е, чак пък толкова!

/КРОСС/ Вчера в Мюнхен задържаха развилнял се 25-годишен българин. Всъщност, срещу него се насочило вниманието, когато той откраднал чипс от едно магазинче . „Ей, голяма работа!", ще кажете. Ми, да!  Ама на хората не им е приятно да ги правят на глупаци и извикали полиция. Нашенецът се разбеснял, започнал да крещи и да отправя наляво и надясно расистки заплахи, съобщава БНР. 

Не се държал на краката си- толкова бил пиян и полицаите едва го завлекли в колата. Оказало се по- късно, че в кръвта му има почти четири промила алкохол.В полицейското управление 25-годишният българин продължавал да се пъчи и продължавал да крещи „Зиг Хайл“ , крясък придружен с необходимия знак на ръката, впрочем точно същият, с който бяха снимани преди две седмици едни дечица на футболен мач в София.

Работата е там, че използването на този израз в съчетание с вдигането на ръка в Германия се преследва от закона и сега българчето, вече изтрезняло надявам се, е научило, че срещу него е повдигнато дело за кражба, обиди и противоконституционни лозунги.И вие пак ще кажете: „Е, чак път толкова!

Много строги закони имат тези германци! Я вижте у нас какво стана ?!! Замръчка се работата около надрасканите със свастики деца и техните нацистки поздрави.

Намериха единият родител, който в прав текст си каза,че е националист и че не вижда нищо лошо в това, което е направило детето му, по сергиите се продават откровено ксенофобски книги, оглавявани от „Майн кампф“ и т.н., и т.н.