В пресата днес
Секция: Преглед на печата
23 Май 2018 08:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
В пресата днес

/КРОСС/ Водеща тема за излизащите днес столични вестници е срещата на българския президент Румен Радев и руския му колега Владимир Путин в Сочи.

"Газова прошка търси България от Русия", пише в заглавие на първата си страница "Труд", като цитира коментар на руския вестник "Взгляд". Изданието визира идеята на Радев за директна газова връзка между двете страни с наименованието "Български поток".

Вестник "24 часа" отбелязва, че до няколко дни се очаква и премиерът Бойко Борисов да посети Русия.

"Радев и Путин в Сочи: Възобновихме диалога"- това е водещото заглавие на днешния брой на вестник "Дума". Изданието цитира руския президент, който заявява, че визитата на Радев е добър сигнал за възобновяване на пълноформатните руско-български отношения.

"Всяка година КАТ произвежда хиляди мними длъжници", пише вестник "Сега". Хиляди глоби към Пътна полиция, които нарушителите вече са си платили, продължават да висят като дължими. Титулярите им, които може би не подозират, рискуват да им бъдат отнети шофьорските книжки, ако бъдат спрени за проверка. Единственият начин е да носят непрекъснато със себе си документите за извършеното плащане и да ги показват при всяка проверка, като и това не е гаранция, че проверяващият ще ги признае, коментира "Сега".