„Евробет“ подкрепя наградите „Аскеер“
Секция: ЛЮБОПИТНО
23 Май 2018 10:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Евробет“ подкрепя наградите „Аскеер“

/КРОСС/ Компанията се утвърждава като меценат в областта на културата и просветата

На 24 май - Денят на най-светлия ни празник: празникът на българската духовност, просвета и култура и на славянската писменост, в Театър „Българска армия" за 28-ми път Фондация „Академия Аскеер" ще връчи своите национални награди за постижения в театралното изкуство през изтеклия сезон. 

От 2008 г. досега „Евробет" е основен спонсор на най-престижните театрални награди в България. Наградите „Аскеер" са единствени по рода си - те са автентичният и самоотвержен, неказионен глас на театралното съсловие. Фондация „Аскеер" е посветена единствено на театъра, културата и духовността, които са основните стълбове на всяка нация. За „Евробет" е чест да инвестира в силата на културата, която е предпоставка за по-добро бъдеще! Оказаната подкрепа е поредното доказателство, че осъществяването на проекти от обществена значимост е приоритет в дейността на компанията.

Изборът за всяка една от общо 12-те наградни категории принадлежи на широка театрална и духовна общност. Всички категории и номинации можете да видите ТУК

Връчването на наградите „Аскеер" е под почетния патронаж на Министъра на културата и на Министъра на отбраната. Церемонията по награждаването ще се излъчи на живо по БНТ.