Спасете ни от Плевнелиев и Деси!
Секция: Коментари
24 Май 2018 12:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Спасете ни от  Плевнелиев и Деси!

/КРОСС/ Ще излъчват ли на живо раждането на детето? Пита Нено Несторов от Чепеларе

Някой е решил да доведе докрай полудата на оскотелия български народ, като му предлага едри порции за налудничавата „любов" на Десислава Банова и Плевнелиев.

Кого го интересува парвенюшката интимност на една перхидролена синоптичка и един оперетен бивш президент?

Едва ли има сериозни хора, които биха искали да четат и гледат какво правят двамата. Даже и от това да зависи ръстът на населението и решаването на демографския проблем.

Писна ми някой да ми навира в очите тази нещастна двойка. Какво ме интересува момче или момиче искат Банова и Плевнелиев, как я хванал нежно за ръка и пр. лимонади. Лошото е, че самият той не се усеща - като си бил президент, трябва да си пазиш реномето, а не да се оставяш да те разнасят като панаирджийска мечка из телевизиите, където да разказваш пред цяла България личния си любовен живот.

Трогателно е, ама не и за мен, който взимам 200 лева пенсия, че бременната Деси Банова пускала класическа музика на съществото в утробата си, а пък Плевнелиев говорел на... корема й! Боже, идиотията е пълна! Всички и отвсякъде ахкат: „Ето я бременната Деси!". Въх! Сякаш българинът никога не е виждал бременна жена.

Почвам да се питам дали няма да излъчват на живо и самото раждане. Ето с какви сапунки заливат един народец, два милиона и двеста хиляди от който живеят под чертата на бедност, а 600 хиляди не могат да платят никакви сметки! Аман!

в. Ретро