Агенцията за закрила на детето и известни влогъри правят Празник на детето (видео)
Секция: БЪЛГАРИЯ
25 Май 2018 17:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Агенцията за закрила на детето и известни влогъри правят Празник на детето (видео)

/КРОСС/ Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) подготвя невиждано шоу за първи юни, Празника на детето. Зала „Асикс Арена“ /бивша Фестивална/ ще бъде разтърсена от уникалното събитие „Д@!ЗДр“. На сцената ще се качат едни от най-известните ютюбъри в България, за да изненадат хиляди деца с нещо, което правят за първи път. Безплатни билети за събитието все още могат да бъдат резервирани през сайта www.eventbrite.com.

Като дългогодишен учител и директор на едно от най-големите столични училища, д-р Елеонора Лилова познава отлично интересите на поколения ученици. Със заемането на председателския пост в ДАЗД тя стартира поредица от мащабни инициативи, с които да достигне до всяко българско дете. Заедно с експертен екип бе направено проучване на иновативни подходи за връзка с колкото се може повече деца и младежи, намирайки мост между държавната администрация и детските интереси.

Така се стигна до идеята за грандиозната инициатива „Д@!ЗДр“, в която участват, напълно безвъзмездно, едни от най-известните влогъри в България. Те са новите любимци на стотици хиляди подрастващи, които гледат с интерес техни тематични авторски видеа с интересни имена – Q&A, gaming, room tour, challenges и др. Влогърски организации като The PACT, Майко Мила!, Айде БГ и The Clashers с общо от около милион абонати ще обединят заедно креативност и усилия, за да предадат важни послания до техните фенове в мрежата.

Специално участие в събитието „Д@!ЗДр“ ще вземат инспектор Михаил Драгоданов от ГДБОП и Йоана Захариева, председател на Съвета на децата към ДАЗД.

Събитието „Д@!ЗДр“ е под патронажа на заместник министър-председателя на Република България Валери Симеонов.

video:https://www.youtube.com/watch?v=pXQ68J5h0CY